Saturday, October 07, 2006

SETAN MENGUASAI DUNIA

Pemimpin paling berkuasa di dunia ini digelar setan oleh setengah pemimpin dunia yang tidak pun menganut agama Islam. Kalau Bush digelar demikian oleh Hugo Chaves bagaimana dengan pemimpin seperti Tony Bleir, Angle Marcle dan sudah tentulah Olmert itu sendiri adakah setan yang dijelmakan sebagai manusia untuk menghancurkan umat Islam disekeliling Negara nya.

Nabi Muhammad S.A.W. telah mengajar umat Islam bagai mana sifat dan tingkah laku SETAN yang dijelmakan sebagai manusia yang mempunyai kuasa didunia ini. Tak perlu saya huraikan tingkah laku manusia yang dijelmakan daripada setan itu dimuka bumi ini, ini kerana setiap umat Islam yang mengaji tentu lebih arif lagi. Ada yang terlupa tanya-tanyalah tuan guru di masjid anda.

Lihat di sekeliling kita berapa ramai diantara pemimpin di dunia ini yang merupakan jelmaan setan, yang kita harap ialah agar mereka perlahan sikit untuk jadi DAJJAL.

Setan-setan besar ini mengajak, mengungut pemimpin kecil dunia supaya patuh dengan kehendak mereka, ejen-ejen mereka melaksanakan berbagai projek menjurus kepada kemewahan dunia, ini yang digalakkan oleh demokrasi, iaitu mencari kekayaan sebanyak munkin didunia ini.

Berbagai projek yang dijalankan diatas bumi ini semuanya kearah merosakkan moral manusia yang sepatutnya beriman. Rasuah, menyalah guna kuasa menjadi amalan sebahagian besar pemimpin dan pentadbir yang berkuasa.

Apa lagi yang boleh diharapkan oleh manusia yang hanya ingin hidup bebas dengan kaedaan sekeliling yang tenang dan tenteram untuk menyambung kehidupan sebelum berpindah ke alam kubor.

Intalah setiap yang hidup akan MATI, bila mati ? tanya lah diri sendiri.

Perjuangan kebanyak pemimpin hanya untuk memenuhi keperluan peribadi, isteri-isteri, anak-anak kaum keluarga, ipar duai yang hampir dengan mereka sahaja. Saudara mara mereka yang tidak minat mengampu mereka, juga mereka tinggalkan. Apa yang diucapkan sebahagian besar pemimpin sekarang hanya pembohongan yang perlu digunakan untuk kekal berkuasa. Tidak lebih daripada itu.

Boleh dikatakan dunia hari ini di penohi oleh pemimpin yang penipu, pembohong, seperti kata seorang penulis mereka ini semua puak munafik. Yang kafir tu munafik apa, munkin itu lah gandingan Setan dan Munafik. Hanya ada dua tiga kerat pemimpin yang nampak kurang kelentong.

Sudah tidak ramai, malah hampir pupus pemimpin yang benar-benar berjuang untuk rakyat nya. Negara yang banyak umat Islam sama saja dengan yang tidak Islam. Yang ada hanyalah ilusi pembohongan yang tidak akan rakyat nikmati reliatinya. Itu lah rasanya tanda-tanda perubahan global Dajjal hampir.. ... turun kot.


Bodoh kah semua rakyat di dunia ini ?


Semoga DAJJAL lambat lagi diturunkan ke dunia ini.

Ya Allah berilah kesempatan yang tidak tahu putar belit yang berlaku ini berkesempatan memohon keampun mu Ya Allah.

A`min.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home